Független supervisori program

Képzéseink előtt a képzés programjának kidolgozása érdekében felmérjük, hogyan “működik” az adott ügyfélszolgálat. Beülünk a munkatársak mellé az ügyfélszolgálati irodába figyelünk, hallgatunk és visszahallgatjuk a korábban rögzített telefonbeszélgetéseket. A látottak és hallottak alapján döntjük el, mire helyezzük a hangsúlyt a képzés alatt, melyek azok a kommunikációs helyzetek, amelyek a legtöbb gyakorlást igénylik a tréning során.

A tréning befejeztével azonban nem fejeződhet be a tanulás és a fejlődés. Időre és gyakorlásra van szükség ahhoz, hogy a képzés során tanult elméleti és gyakorlati ismeretek beépüljenek az ügyfélszolgálati munkatársak mindennapi kommunikációjába.

Az ügyfélszolgálati munkatársaktól azonban nem várható el, hogy munkavégzésük közben arra is reflektáljanak, vajon hogyan és milyen hatékonysággal alkalmazzák ezeket az új ismereteket.

A független supervisori program során átvállaljuk az ügyfélszolgálatosoktól és supervisoraiktól ezt az értékelő munkát. A rögzített telefonbeszélgetéseket visszahallgatva egyénre szabott értékelést adunk az ügyfélszolgálati munkatársak munkájáról, fejlődéséről.

A független supervisori program előnyei

  • Egyénre szabott értékelést adunk valamennyi ügyfélszolgálati munkatárs munkájáról (egy-egy munkatárs és vezetője jelenlétében).
  • Kéthavonta végezzük az értékelést, hogy folyamatosan nyomon követhető legyen a képzés előtti kommunikációs színvonal változása.
  • A vezetőknek és supervisoroknak elegendő random jelleggel belehallgatniuk munkatársaik beszélgetéseibe, az időigényes visszahallgatást és a beszélgetések elemzését elvégezzük helyettük.
  • A rendszeres értékelés és a fejlesztési területek kijelölése kialakítja az ügyfélszolgálati munkatársakban a folyamatos tanulás és a folyamatos fejlődés iránti igényt.

Tudjon meg többet a független supervisori programról! 06-30-9578-515, forlong@t-online.hu

Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail