20 éves fennállásunk során sokféle tréningjátékot és szimulációs játékot próbáltunk ki a hazai gyakorlatban, sokat magunk is kifejlesztettünk.

Legkedveltebb és legsikeresebb tréningjátékainkat nem csupán saját tréningjeinken használjuk fel, hanem szívesen kölcsönözzük azokat trénereknek, HR munkatársaknak, kreatív pedagógusoknak.

Tréningjáték kínálatunk

Szimulációs játékok

A szimulációs játékok alapvetően akkor hasznosak, ha több, egymástól kölcsönösen függő szereplő viselkedését akarjuk modellezni, majd befolyásolni. Ezek közül a legsikeresebb A tenger urai játékunk, az Egyszer volt Zrt. és a The Beer Game. Időtartamuk minimum 2-4 óra, így akár önálló tréningként is megállják a helyüket.

Tréningjátékok

A tréningjátékokat (melyek különböző eszközigénnyel rendelkeznek) olyan helyzetek modellezésére használjuk, ahol gyors a visszacsatolás a résztvevők viselkedéséről, éppen ezért gyors a tanulás is. Nagyon hasznosak ezek a játékok a csapatépítés, a vezetőképzés vagy a fizikai dolgozók képzése során, de alkalmasak arra is, hogy szakmai képzések során energiát, új lendületet adjanak a résztvevőknek. Ismerje meg tréningjátékaink kínálatát részletesen: “Ne játsszuk a felnőttet, de játsszanak a felnőttek!”

Tárgyalástechnikai szerepjátékok

A fentiek mellett tárgyalástechnikai szerepjátékainkat is fel tudjuk ajánlani, amelyek több mint 10 éves tárgyalástechnikai tréningjeink és egyetemi óráink alatt kristályosodtak ki. “Tárgyalj bátran!”

“Szerelem”

A szerelem című játékgyűjteményben sok mindent szerelünk: autót, tornyot, darut, leszállópályát. A szerelés tárgya azonban kevésbé fontos. Az élmény és a tanulság a maradandó. A Szerelem című játékgyűjteményt (néhány sorral lejjebb) részletesen is megtekintheti.

Akár megvásárolni, akár kölcsönözni szeretné a játékokat, szívesen nyújtunk segítséget vagy adunk tanácsot a játékok sikeres lebonyolításához.

Héder Sándor
Tel.: +36-30-9578-515
E-mail: forlong@t-online.hu

FLÚGOS FUTAM
A vezetői munkát modellező tréningjáték.
VÉNUSZ SZIGETEK
A csapatok közötti együttműködést modellező tréningjáték.
DIGITÁLIS KIJELZŐ
A csapattagok közötti együttműködést és az együttműködés korlátait modellező tréningjáték.
Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail