TEAM COACHING – az észmozgatás művészete

 A team coahing során nem az elméleti képzés áll előtérben, nem tartunk oktatást a csapatnak, hanem egy olyan légkört alakítunk ki, amelyben a csapat szabadon, nyíltan (mégis strukturált keretek között) beszélhet saját helyzetéről, problémáiról, az aktuális kihívásokról, és főként arról, milyen megoldásokat lát lehetségesnek, milyen fejlesztendő területeket tud megnevezi a maga számára az együttműködés és a kommunikáció terén.

 A team coaching előnyei

  • A problémák felvetése, megbeszélése (amennyiben biztonságos környezetben történik) felszabadító hatással van a csapatra, a felgyülemlett stressz oldódik.
  • A szabad kommunikáció javítja a csapatlégkört, melynek hatása hosszútávon is megmarad.
  • Minthogy a csapat maga fogalmazhatja meg a saját problémáinak megoldási módját, (és nem kívülről erőltetik azt rá) elkötelezetté válik a megoldások iránt, hajlandó lesz energiát fektetni a változtatásokba.
  • Az egészséges csapatlégkör egyenes arányban áll a csapat működésének hatékonyságával.
  • A csapatcoaching fő módszere a csoportos feladatmegoldás, a közös megbeszélések, ám ezek mellett együttműködést javító csapatjátékok, valamint energizáló játékok is színesítik a programot.

 

Kinek ajánljuk team coachingot?

  • Olyan csapatoknak, akik problémát tapasztalnak a csapaton belüli együttműködés és kommunikáció terén.
  • Olyan csapatoknak, akik nem tapasztalnak problémát az együttműködésben, de céljuk, hogy jobbak legyenek az eredményeik, és tudják már, hogy a csapatlégkör és a teljesítmény szorosan összefügg.
  • Olyan csapatoknak, akik a nagy rohanásban meg akarnak állni egy pillanatra, hogy erőt gyűjtsenek és újrafókuszálják energiáikat.
  • Olyan csapatoknak, akik mérföldkőhöz értek.

 

A team coaching keretei:

Létszám:   Kb. 3-30 fő.
Időtartam: 1 – 1,5 nap.

 

Hívjon bennünket vagy írjon nekünk, hogy kidolgozhassuk az Ön cége, csapata számára legkedvezőbb programot!
Telefon: Héder Sándor +36-30-9578-515
E-mail: forlong@t-online.hu

 

Itt találja, hogy milyen területeken tudjuk segíteni a csapatok, a csapattagok, a csapatvezetők fejlődést, itt pedig referenciáinkat!

Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.