Sok szervezet sikeréhez járult hozzá a minőségirányítási rendszerek kialakítása, a minőségirányítás szellemiségének meghonosodása, az hogy céljaik, terveik legyenek, hogy mérjék a folyamatokat, a teljesítményt, korrigálják a hibákat és folyamatosan javítsák a teljesítményt. Sajnos azonban a legtöbb szervezetben a folyamatszabályozás épp azon része elnagyolt, amely az ügyfelekkel való bánásmódot érinti. Minthogy az ügyfelek kiszolgálása ma versenyelőnyt jelenthet, a cégek ügyfélszolgálati tréningekkel igyekeznek a minőségbiztosítási űrt kitölteni. A tréningek jó alapot jelentenek az ügyfélorientált kommunikáció kialakításához, de önmagukban nem elegendőek a folyamatos fejlesztés megvalósításához.

A Forlong Bt. minőségbiztosítási módszerének előnyei

  • Egyénre szabott értékelést adunk valamennyi ügyfélszolgálati munkatárs munkájáról a megbízóval előre egyeztetett szempontrendszer segítségével. (Az értékelés a korábban rögzített beszélgetések visszahallgatására vagy a személyes kommunikáció megfigyelésére épül.)
  • Kéthavonta végezzük az értékelést, hogy folyamatosan nyomon követhető legyen, hogyan változik az egyéni fejlesztés hatására a kommunikáció színvonala.
  • A vezetőknek és supervisoroknak elegendő random jelleggel belehallgatniuk munkatársaik beszélgetéseibe, az időigényes visszahallgatást és a beszélgetések elemzését elvégezzük helyettük.
  • A rendszeres értékelés és a fejlesztési területek kijelölése kialakítja az ügyfélszolgálati munkatársakban a folyamatos tanulás és a folyamatos fejlődés iránti igényt.

A Forlong Bt. know-how-ja önmagában is biztosítja az ügyfélszolgálat minőségi fejlődést, ám igény esetén partnerünk, az RQC Kft. segítségével módszerünket beillesztjük az ön MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerébe, vagy segítünk annak kialakításában.

Hívjon bennünket vagy írjon nekünk, hogy részletesen is tájékoztathassuk az ügyfelekkel folytatott kommunikáció minőségbiztosítási folyamatáról! 06-30-9578-515, forlong@t-online.hu

Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail