Miért válasszon bennünket?

  1. Oldott hangulat. Programjainkon olyan tiszteletteljes, kollegiális, családias hangulatot teremtünk, amelyben a résztvevők szívesen tanulnak, s amelyben nem az észosztás, hanem az észmozgatás dominál.
  2. 20 éves szakmai tapasztalat. Közel 20 éve dolgozunk a felnőttoktatásban. Hiteles referenciáink vannak. Megtekintheti szakmai önéletrajzainkat.
  3. Testre szabott tréningek. Testre szabott tréningeket kínálunk: képzéseink előtt felmérjük megrendelőink pontos igényeit, segítünk a képzési formák és módszerek kiválasztásában. Az elméleti ismereteket, a tréningjátékokat és a képzési módszereket a résztvevők tudásszintjéhez, tanulási igényeihez és a cég elvárásaihoz igazítjuk.
  4. Tesztelhet bennünket. Mielőtt elkötelezné magát mellettünk, kisebb projektekkel, előadásokkal tesztelhet bennünket, így organikusan fejlesztjük kapcsolatainkat.
  5. Versenyképes árak. Áraink kialakításában hosszú távú együttműködési elkötelezettségünk tükröződik, valamint a hazai viszonyok tisztelete.

 

Munkánkat irányító meggyőződések:

  • Az emberek akkor tanulnak, fejlődnek a legjobban, ha egymást támogató közösségben a számukra fontos kérdésekkel foglalkoznak.
  • A tréner, coach, facilitátor feladata, hogy abban az irányban segítse az egyének, csapatok fejlődését, amelyben ők akarják.
  • Az emberek, csapatok fejlődése egy folyamat, nem pedig egy-egy tréninghez fűződő esemény.
  • Egy szervezetben mindenki megérdemli, hogy fejlődhessen!

A Forlong Bt. több mint 20 éve áll partnerei szolgálatában tréningekkel, tanácsadással és csapatépítő játékokkal segítve a hozzáfordulókat.

Ismerje meg trénereinket! Trénereink

Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail