Kreativitás az üzleti életben

Kétszer fél napos workshop az üzleti életben dolgozók (vezetők, menedzserek, marketinggel, termék- és szolgáltatásfejlesztéssel foglalkozók) számára

Hogyan gondolkodik Ön, amikor cégének egyre több megszorítással kell szembenéznie, miközben egyre erősebb a verseny?

Kreativitás workshopjaink tapasztalata alapján tudjuk, hogy problémák megoldásakor elménk természetes szokása, hogy új erőforrásokat akar bevonni a problématérbe. Olyan megoldásokat próbál “megálmodni”, amelyekhez lényegi átalakításokra van szükség a termékben, a szolgáltatásban, annak ellenére, hogy egyre kevesebb a “tartalék” a szervezetben.

Ugyancsak természetes viselkedés, hogy a megszorítások közepette a cégek egyre ádázabbul próbálnak harcolni versenytársaikkal, keményebb munkára “motiválva” munkatársaikat, szóval egyre erősebben próbálják tenni ugyanazt!

Van-e más lehetőség?

Meggyőződésünk, hogy van és ez nem más, mint a kreatív gondolkodás. A kreatív gondolkodással nem azt kívánjuk mondani, hogy rossz vagy felesleges az eddigi gondolkodás, hanem azt, hogy azzal kiegészülve sikeresebben felel meg minden cég a környezeti kihívásoknak.

Mire jó az üzleti életben a kreativitás?

A kreativitás szemléletét és technikát felhasználhatja:

  1. Termékei, szolgáltatásai, menedzselési módszerei fejlesztésében, új ötletek kidolgozásában, új alternatívák generálásában.
  2. A cégen belüli problémamegoldás folyamatában.
  3. A meglévő erőforrások hatékonyabb kihasználásában.
  4. Jelenlegi gondolkodásmódjának “provokálására”, próbára tételére.

Mit kínálunk a kreativitás workshop során?

  1. Egy izgalmas, saját élményű tanulásra épülő műhelymunkát, melynek során Ön egyéni és csapatmunkában vesz részt és aktívan gyakorolja a bemutatott eszközök használatát.
  2. Megismertetjük a kreativitás azon technikáivaleszközeivel, melyeket a kreativitás legnagyobb alakjai fejlesztették ki, illetve gyűjtöttek össze kreatív ötletek tanulmányozása során. E technikák és eszközök könnyen érthetőek és gyakorlással elsajátíthatóak.
  3. A bemutatott eszközöket a workshop során azonnal kipróbálhatja saját termékei, szolgáltatásai fejlesztésében.
  4. A képzés utáni fejlődést olvasmányokkal, könyvajánlókkal és praktikus linkek megismertetésével segítjük.

Hívjon bennünket vagy írjon nekünk, hogy kidolgozhassuk az Ön cége, csapata számára legkedvezőbb programot!
Telefon: Héder Sándor +36-30-9578-515
E-mail: forlong@t-online.hu

 

 

Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail