“Minden embernek addig terjed a látótere, ameddig a tudása.”
Kordos László paleontológus

 

Ha nem akar, vagy nincs ideje tréningekre járni egész csapatával, de friss információkra van szüksége a szellemi entrópia csökkenése érdekében: a tudás házhoz megy.

Hívjon meg egy órás interaktív előadásra és tartsunk utána közös eszmecserét!
Az előadás után handoutot és hasznos linkeket kapnak a résztvevők.

Az előadások kínálatát tekintse étlapnak, válogasson róla kedve szerint!

 

A BEFOLYÁSOLÁS FEGYVEREI – Hogyan vegyünk rá bárkit bármire?

Léteznek olyan eszközök, módszerek, trükkök, amelyek automatikusan váltanak ki együttműködést a kiszemelt áldozatból? Megtanulható a rábeszélés mestersége? Tényleg létezik olyan kommunikáció, amely tudattalanul készteti behódolásra partnereinket?

Mások viselkedésének befolyásolása mindannyiunkat izgat, érdekel, hiszen kommunikációnk java része azt a célt szolgálja, hogy másokat meggyőzzünk saját álláspontunk, ötletünk, tervünk helyességéről. Az előadás során a hallgatók megismerkedhetnek azokkal a kommunikációs eszközökkel, befolyásolási elvekkel, amelyek gondolkodás nélkül késztetik a partnereket engedelmességre. A befolyásolás ezen fegyvereinek használata azonban nem lehet etikátlan és korlátlan, hiszen mint minden fegyverre, a befolyásolás fegyverére is igaz, hogy visszafelé is elsülhet.

Előadó:  Sipos Tünde: tanár, tréner, phd hallgató   
Tel: 06 30 9578 515       forlong@t-online.hu


A KŐKORSZAKNAK NEM AZÉRT LETT VÉGE, MERT ELFOGYOTT A KŐ!
Kreatív gondolkodás az üzleti életben

A kreatív gondolkodás – sok más mellett – a válságból való kitörés egyik lehetséges útja. Tanulható, fejleszthető-e a kreativitás, hol van a helye a vállalkozói gondolkodásmódban? Az interaktív előadás során nem csupán választ kapunk a fenti kérdésekre, hanem számos – a mindennapi munkában jól használható – eszközt is megismerhetünk, amelyek a kreatív gondolkodást segítik.

Előadó: Héder Sándor: mérnök, tréner, címzetes egyetemi docens
Tel: 06 30 9578 515            forlong@t-online.hu

 

JÓ VEZETŐ ROSSZ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Fejlődő gazdasági környezetben könnyű vezetőnek lenni. Az igazi kihívás azonban az, ha valaki a nehéz körülmények közepette is sikerre tudja vinni csapatát, cégét. Hogyan csinálják azok, akiknek mindez sikerül – ez derül ki az előadásból. Az utána következő beszélgetésben pedig a hallgatóság teljessé teheti az előadást saját tapasztalataival.

Előadó:  Héder Sándor: mérnök, tréner, címzetes egyetemi docens   
Tel: 06 30 9578 515       forlong@t-online.hu

 

GRATULÁLOK, KÖZÉPVEZETŐ LETTÉL!

A középvezető kinevezése még nem jelenti azt, hogy vezetővé is vált. A vezetővé válás egy hosszú folyamat, tele buktatókkal, kihívásokkal. Válhat-e valaki jó vezetővé önerőből? Igen! Azonban e folyamatot hatékonyabbá, örömtelibbé lehet tenni! Hogyan? Hallgassa meg előadásunkat!

Előadó:  Héder Sándor: mérnök, tréner, címzetes egyetemi docens   
Tel: 06 30 9578 515       forlong@t-online.hu

 

STRESSZKEZELÉS ÉS BOLDOGSÁGFOKOZÁS A MUNKAHELYEN

Miért keressük mindannyian rossz helyen a boldogságot? Egyáltalán milyen „alkotórészekből” áll a boldogság? Hogyan cselekszenek a valóban boldog emberek? Mit kell tennünk, ha tartós boldogságra vágyunk? Ezekre a kérdésekre válaszol az előadás, majd bepillantást enged olyan boldogságfokozó módszerekbe, amelyek sikerét tudományos kutatások támasztják alá, s amelyeket bárki könnyen beépíthet saját életébe.

Előadó:  Sipos Tünde: tanár, tréner, phd hallgató   
Tel: 06 30 9578 515       forlong@t-online.hu


 

 

 


Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail