Alapfokú ügyfélszolgálati képzés

 

Az ügyfélszolgálati munka jelentősége mit sem változott az elmúlt 10 évben. Egyre több cég alkalmaz automata ügyfélirányító rendszert a telefonos kommunikáció során, miközben az ügyfelek továbbra is arra vágynak, hogy megértő, segítőkész, élő emberek oldják meg problémáikat.

Jelentékeny kihívás az ügyfélszolgálati munkatársak számára napi 8 órában mosolyogni, kedvesnek lenni, folyamatosan alkalmazkodni egymástól gyökeresen eltérő személyiségű ügyfelekhez és mindeközben szélsőségesen egyedi problémákat oldani meg, elnézést kérni a cég más egységei által elkövetett hibák miatt és kiköszörülni a cég hírnevén esett csorbát.

Ezt a széles kihívás sort, csak úgy lehet megválaszolni, ha az ügyfélszolgálati munkatárs megfelelő attitűddel közeledik munkájához, ügyfeleihez és munkaadójához.

Alapfokú ügyfélszolgálati képzésünkön ezt az attitűdöt járjuk körül, erről alakítunk ki közös értelmezést a résztvevőkkel, s erre építjük azokat az alapvető kommunikációs ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony ügyfélszolgálat működéséhez. Képzésünk alapvetően csoportmunkákra, rövid elméleti blokkokra épül és szerepjátékokkal egészül ki.

Hívjon bennünket vagy írjon nekünk, hogy kidolgozhassuk az Ön cége, csapata számára legkedvezőbb programot!
Telefon: Héder Sándor +36-30-9578-515
E-mail: forlong@t-online.hu

Az V. Ügyfélszolgálati Konferencián elhangzott előadásunkat megnézheti, meghallgathatja itt: Énképek és érzések.

Megosztás:
FacebookLinkedInTwitterGoogle+WhatsAppBlogger PostEmail